Di-Stort

Det svenska varumärket DI-STORT, vinnare av mode- och entreprenörstävlingen Show up fashion award och utsedda till ett av de mest snabbväxande företagen i Skåne skapar skandinavisk förfinad streetwear. 

Di-Stort var en av finalisterna i Barcamper 2016 som gick till finalen Action Day. De skapar skandinavisk förfinad streetwear för män och under det senaste året har det hänt mycket med många positiva framgångar. Bland annat har de vunnit mode- och entreprenörstävlingen Show up fashion award och utsedda till ett av de mest snabbväxande företagen i Skåne.

“Vi vill ta streetwear in i finrummet. Den moderna mannen skall kunna bära sin streetwearstil utan att behöva känna sig ner-dressad."

Di-Stort klär Sveriges bäst klädda man

En annan stor nyhet är samarbetet med Malmörapparen Leslie Tay som utsågs som Sveriges bäst klädda man av tidningen Café där DI-STORT tillsammans med Leslie Tay skapat en limiterad kollektion till musik-kollektivet YOU-MEH. Leslie Tay blev utsedd av Café till Sveriges bäst klädda man 2017 för hans sätt att våga klä sig annorlunda och välkurerat.

Topp tre vinnare i Barcamper fick bland annat en film som pris. Nedan kan ni se filmen som producerat i samband med Barcamper och Andreas Climent.

Läs mer om Di-Stort här!

 

Read more stories

Idé når snart sina kunder

Vesna Törn var en av de innovatörer som klev in i Barcamper-bilen under 2016.

read more

VINNAREN AV ACTION DAY!

Ett inlägg lockade Stormie Poodle att åka till Skåne. Förra veckan stod hon som segrare i tävlingen.

read more

THANK YOU ROBERT!

We want to give a shout out to Robert Hallberg at Däckcenter Autosport in Limhamn.

read more

RESEARCH PERCEPTIVE

Our research assistant Solomon Akele will be following the Barcamper journey around Skåne.

read more